Logotip Stic

Premis Blogs Catalunya 2013

Logotip Stic32 blogs catalans han estat premiats a la cerimònia dels Premis Blogs Catalunya 2013.

Aquest és el 6é any que es celebren els premis i per a mi el primer en el que he pogut formar-ne part des de la pròpia organització. Participar com a membre de l’Associació STIC m’ha permès conèixer millor la blogosfera catalana i aportar el granet de sorra per a fer sortir a la llum pública fantàstics blogs escrits en català.

Dins d’una xarxa on el català té una gran presència i amb la necessitat que tenim tots de dir coses la quantitat de blogs és inacabable, tant és així que molts cops no podem arribar a conèixer tots els blogs que podrien ser del nostre interés. Amb aquests premis molts blogs passen a ser referència i com a poc sobresurten de la massa de la blogosfera. És una via de donar-los a conèixer a un públic més gran que l’habitual i proper.

Aquest any el volum de blogs presentats ha estat abrumador i demostra que la salut dels blogs en català és bona. Durant el procés de votació popular tot aquell que ha volgut votar ha pogut accedir a centenars de blogs dividits per categories de manera que haurà conegut un munt de nous blogers.

Després, a més, he tingut l’honor de formar part del jurat d’aquesta edició. Si ja és complex organitzar uns premis com aquests no vull ni explicar-vos com de dur és fer de jurat entre els blocs que ja han estat preseleccionats! Si bé alguns destaquen i sorprenen el cert és que és molt complicat emetre el vot a cada categoria. Des d’aquí felicito a tots els finalistes.

He de reconèixer haver aprés moltes coses de l’experiència, de l’organització i de les persones que hi participen i només puc dir: Gràcies per deixar-me formar-ne part.

Aquí podeu veure el resum que n’han fet a l’Espai Internet de TV3

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>