La Tarda amb Sergi Garcia

Col·laboració a la ràdio: La Tarda

La Tarda amb Sergi GarciaSi una cosa em defineix en molts sentits és que sóc una tastaolletes. No només això sinó que no puc parar quieta. Qui em coneix és ben conscient d’això i sempre són benvingudes les propostes.

En Sergi Garcia, al que des d’ara mateix li agraeixo que pensés en mi, coneix aquesta faceta mea i em va deixar caure una proposta que em va captivar: col·laborar al seu programa de ràdio, La tarda.

Ell potser no és conscient de la il·lusió que em fa. Potser llegint això descobrirà que jo de ben petita jugava amb la meva millor amiga a fer programes de ràdio, així que imagineu que emocionant és poder fer-los de veritat.

La meva secció girarà al voltant de la música, descobrint nous grups o redescobrint els que ja ens agraden, en definitiva, em tocarà posar una mica en solfa les tades del dimarts.

Però com us deia sóc molt tastaolletes i també puc aportar altres continguts així que la meva primera intervenció va ser dilluns parlant sobre els Premis Blogs Catalunya 2013 (minut 11:30h), en els que vaig participar com a membre d’STIC i com a jurat, en voleu saber més?

Doncs aquí us deixo el podcast del programa:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>